Αποστολή σε φίλο |  Μάθε για το I Help |  Συχνές Ερωτήσεις |  Επικοινωνία


Στείλε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους φίλους σου μπορείς! Βοήθησε κι εσύ

Συμπλήρωσε το e-mail σου
 
Συμπλήρωσε το email του φίλου σου
Μπορείτε να βάλετε περισσότερες από μία ηλεκτρονικές διευθύνσεις διαχωρισμένες με ερωτηματικό (;). Παράδειγμα: myfrend1@domain.com ; myfrend2@domain.com ; myfrend3@domain.com κλπ

Θέμα I Help Greece - Βοήθησε ΤΩΡΑ κι εσύ τους πυροπαθείς συνανθρώπους μας στο www.ihelp.gr
Μήνυμα

Σήμερα χιλιάδες συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές, χρειάζονται άμεσα τη βοήθεια όλων μας.

To I Help Greece ( www.ihelp.gr ) είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την κινητοποίηση του κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας μας.

Από το www.ihelp.gr μπορεί οποιοσδήποτε να καταθέσει χρηματική δωρεά μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Τα χρήματα που θα δωρίσετε online μέσω του website, προωθούνται σε συνεργασία με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στον ειδικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Η συνεισφορά του καθένα μας , ανεξάρτητα από το ύψος της δωρεάς, είναι πολύτιμη.

Δεν πρέπει να μείνουμε απλοί θεατές της καταστροφής. Οι πληγέντες έχουν ανάγκη από την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας.

To «I help Greece»  είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution.


Γράψε το μήνυμά σου
Ποσό €
Ονοματεπώνυμο
e-mail
 
Πιστωτική Κάρτα
 
Χώρα
(μέχρι 31/10/2007 18:23:53 GMT +02:00)
(1448 Δωρεές)

To «I help Greece»  είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution. Τα χρήματα που θα δωρίσετε online μέσω του website, κατατίθενται απευθείας στον σχετικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Η δωρεά εκπίπτει από τη φορολογία στην Ελλάδα.