Αποστολή σε φίλο |  Μάθε για το I Help |  Συχνές Ερωτήσεις |  ΕπικοινωνίαΕβδομήντα τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και σχεδόν 2,5 εκατ. στρέμματα έχουν γίνει στάχτη σε περισσότερες από 6.000 πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι.

Οι φωτιές της Πελοποννήσου και της Εύβοιας έχουν προκαλέσει τον θάνατο 63 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων.

Μόνο στην Πελοπόννησο έχουν καεί 1,5 εκατ. στρέμματα, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις, εκατοντάδες σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες και οι τοπικές οικονομίες έχουν ουσιαστικά καταρρεύσει.

Οι προηγούμενες πυρκαγιές σε Αχαΐα, Ρέθυμνο, Λάρισα και Εύβοια οδήγησαν στο θάνατο 10 ανθρώπων.

Οι μεγάλες πυρκαγιές σε Πάρνηθα, Γράμμο και Αιγιαλεία έκαψαν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτοδασικών εκτάσεων και σοβαρά πλήγματα από τις πυρκαγιές δέχθηκαν το Πήλιο, η Κρήτη, η Σκιάθος, η Κεφαλλονιά, η Κορινθία, η Πιερία, η Κοζάνη, η Φθιώτιδα και το Κιλκίς.

Για να δείτε στιγμή προς στιγμή την καταστροφή μέσα από τις ειδήσεις, πατήστε στα ακόλουθα Links:

Δείτε εκτενές φωτογραφικό υλικό εδώ.

Ποσό €
Ονοματεπώνυμο
e-mail
 
Πιστωτική Κάρτα
 
Χώρα
(μέχρι 31/10/2007 18:23:53 GMT +02:00)
(1448 Δωρεές)

To «I help Greece»  είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution. Τα χρήματα που θα δωρίσετε online μέσω του website, κατατίθενται απευθείας στον σχετικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Η δωρεά εκπίπτει από τη φορολογία στην Ελλάδα.